Tukholma suussani
Olimme tänään, aurinkoisena helatorstaina, nautiskelemassa herkuista Smaka på Stockholm-festivaaleilla Kungsträdgårdenissa. Olemme olleet paikalla useampanakin vuonna, festivaalihan juhlii jo 20. vuottaan. Ja maisteltavaahan riitti! Painopiste oli tänä vuonna kasvisruoassa ja ekologisissa raaka-aineissa.
Grillattua, gotlantilaista vihreää ja valkoista parsaa tryffelimajoneesilla ja parmesaanilla.
Villisikapataa, perunamuussia ja puolukoita.
Grillattua lammasta, uusia perunoita... Mieheni mukaan oli sulaa suuhun :)
Tarjolla oli paljon 25 kruunun arvoisia Smaka på-maisteluannoksia, niitä jaksoi useammankin.
Ja jaetuksi jälkiruoaksi nutellalla ja tuoreilla mansikoilla täytetty crepe, jonka päälle oli vielä pursotettu kermaa sekä suklaa- ja mansikkakastiketta.
Festarien virallinen shamppistalo on kunnianarvoisa Taittinger. Maistelimme tänä vuonna vuoden 2004 vuosikertaa sekä perus-roseta. Molemmissa oli kauniit kuplat, pehmeä, pyöreä maku ja tyylikäs yleisolemus. Jaloja kuplia oli tarjolla laseittain peräti seitsemää eri sorttia, hintahaitari 105-445 kruunua.
Grillattua, gotlantilaista vihreää ja valkoista parsaa tryffelimajoneesilla ja parmesaanilla.
Villisikapataa, perunamuussia ja puolukoita.
Grillattua lammasta, uusia perunoita... Mieheni mukaan oli sulaa suuhun :)
Tarjolla oli paljon 25 kruunun arvoisia Smaka på-maisteluannoksia, niitä jaksoi useammankin.
Ja jaetuksi jälkiruoaksi nutellalla ja tuoreilla mansikoilla täytetty crepe, jonka päälle oli vielä pursotettu kermaa sekä suklaa- ja mansikkakastiketta.
Festarien virallinen shamppistalo on kunnianarvoisa Taittinger. Maistelimme tänä vuonna vuoden 2004 vuosikertaa sekä perus-roseta. Molemmissa oli kauniit kuplat, pehmeä, pyöreä maku ja tyylikäs yleisolemus. Jaloja kuplia oli tarjolla laseittain peräti seitsemää eri sorttia, hintahaitari 105-445 kruunua.
Kommentarer
Postat av: Stefan
Mumsmums!
Trackback