Väri: vihreä (oranssi, keltainen)
Nyt kun kevät tekee tuloaan, tuntuu jotenkin helpommalta syödäkin ns. kevyemmin. Salaatti kiinnostaa ihan eri lailla ja peruna, pasta ynnä muut ovat menneen talven lumia (hah-hah). Olen yritellyt ruoanlaittoa sillä tavalla, että proteiini on ollut lämmin ja pohja on taas ollut kylmä. Toisin sanoen vaikkapa vihreä lautaspohja jolle lätkäytetään paistettu kanan- tai kalanpala.
Alla pari mestarinäytettä:
kanaa sinappikastikkeessa ja pinaattia, tomaattiaja avokadoa
uunissa laitettua kalaa ja nopeasti wokattua / soijalla, inkiväärillä ja hunajalla maustettua valkokaalia ja porkkanaa, päällä muutama cashew-pähkinä antamassa rapeutta
Tänään teki mieli tacoja, joten tein terveellisemmän version: lautanen täyteen valkokaalisilppua ja karkeasti raastettua porkkanaa, päälle tacomaustettua jauhelihaa ja maissia. Oli hyvää ja rapeaa :)
Alla pari mestarinäytettä:
kanaa sinappikastikkeessa ja pinaattia, tomaattiaja avokadoa
uunissa laitettua kalaa ja nopeasti wokattua / soijalla, inkiväärillä ja hunajalla maustettua valkokaalia ja porkkanaa, päällä muutama cashew-pähkinä antamassa rapeutta
Tänään teki mieli tacoja, joten tein terveellisemmän version: lautanen täyteen valkokaalisilppua ja karkeasti raastettua porkkanaa, päälle tacomaustettua jauhelihaa ja maissia. Oli hyvää ja rapeaa :)
Kommentarer
Trackback