Morgonlatte
Yksinäinen aamu, pitkät unet. Mies töissä. Ihana auringonpaiste. Siispä heti herättyä parvekkeelle istuskelemaan ja lukemaan lehteä yhden jäälatten kanssa. Nyt jo kymmenen vuotta täyttävä klassikko-Gaggiamme tekee ihanat jääkahvit. Expresson crema on aina kunnon kermainen eikä maku ole koskaan kitkerä. Laiskiaisina käytämme podeja, puristettuja kahvinpurupussukoita, vain harvoin hätätapauksessa tuoretta purua. Ostimme kesän alussa useampaa eri sorttia nettikaupasta, näin Nespresso-aikakaudella podeja on enenevässä määrin vaikea löytää tavallisista kaupoista.
Tuplapresso, paljon jäitä ja päälle laktoositonta kevytmaitoa. Ja kyllä, Mäkkärin parin vuoden takainen ilmaislasi on täydellinen lasi juuri tähän juomaan sekä muotonsa että kokonsa puolesta. Jos joku haluaa osoittaa minulle Iittalan valikoimista vastaavan, olisin kiitollinen!
Kommentarer
Trackback