Gåshaga Bryggan
Tänä iltana, työjengin kanssa, Gåshaga Marinan Bryggan-ravintolassa.
Alkuun roseeviiniä terrassilla.
Menyytä tarkastellessa vaihdettiin shampanjaan.
Mummin Cordon ouge maistui kevyenä ja kuplivana vaihtoehtona koko illallisen ajan. Ei suosikkejani, mutta menihän se :)
Alkuruoaksi mansikoita ja vaniljajäätelöä (mansikat eivät olleet tarpeeksi makeita ja jäätelöstä puuttui vaniljan maku).
Pääruoaksi grillistä maissikanaa ja ranskalaisia. Annos oli liian minimalistinen, ei mitään lisukkeita. Ranskalaisista puuttui suola ja lautasella oli kanan seurana kastiketta vai teelusikallinen.
Jälkiruoaksi lämminta suklaakakkua, expressokermaa ja marjoja. OK.
Ja ihan oikea expresso. Hyvä.
Alkuun roseeviiniä terrassilla.
Menyytä tarkastellessa vaihdettiin shampanjaan.
Mummin Cordon ouge maistui kevyenä ja kuplivana vaihtoehtona koko illallisen ajan. Ei suosikkejani, mutta menihän se :)
Alkuruoaksi mansikoita ja vaniljajäätelöä (mansikat eivät olleet tarpeeksi makeita ja jäätelöstä puuttui vaniljan maku).
Pääruoaksi grillistä maissikanaa ja ranskalaisia. Annos oli liian minimalistinen, ei mitään lisukkeita. Ranskalaisista puuttui suola ja lautasella oli kanan seurana kastiketta vai teelusikallinen.
Jälkiruoaksi lämminta suklaakakkua, expressokermaa ja marjoja. OK.
Ja ihan oikea expresso. Hyvä.
Kommentarer
Trackback