Festivaaliherkkuja



Edessä on Qulan ensimmäinen raakasuklaakakkunen (pyöreä) nro 88/950. Qula on makunäyte tulevasta, Maja Berthaksen ja Ann-Sofia Wallströmin oma 30 milj. kruunun projekti. Naisilla om oma plantaasi, josta on tarkoitus tuottaa papuja Gävleen rakennettavaan suklaatehtaaseen. Yhtä suurta projektia ei ole Ruotsissa suklaan parissa tehty sitten Maraboun perustamisen.

Suklaakakkusen takana on pieni pussi tummaa suklaata, Amedein 65%, tarkoitettu ammattilaisille (sikamaisen hyvää). Vieressä isompi pussi Amedein valkosuklaata, 29% kaakaovoita. Pienet sellofaanissa olevat patukat, joissa on ruskea etiketti, ovat Askinosie chocolaten Nibble Bareja: 70% San Jose del Tambo white/dark/dar 70% (Ecuador) ja 75% Dark Soconusco (Mexico). Arriva!!! Pienessä pussissa on Emmanuel Andren praliineja, muistaakseni hasselpähkinä, saksanpähkinä, sitruuna... Ei muista, pakko maistaa...

Levy on tämän kauden Varlhonan Ampamakia, iso pussi on North&South Fair Traden Suklaakrispejä quinoasta ja riisistä (päällystetty ekologisella maitosuklaalla). Pienet värikkäät neliöt ovat Amedein maistelusuklaita eri maista, Jamaica, Grenada, Madagaskar, Trinidad, Ecuador ja Venezuala. Tulee hauska ilta kun laitetaan suklaat riviin ja maistellaan jonkun yhteensopivan juoman kanssa.

Pieni fuksianvärinen on Anton Bergin marsipaanipalanen tummalla suklaalla, AB:hän tekee uutta tulemista laatusuklaamarkkinoille. Viimeisenä pienessä pussissa vaaleanpunainen vadelmanmakuinen mini-macarons-leivos, suurta muotia suoraan Pariisista. Armaimpani tekemät ovat parempia... Ja sen macarons'n seurana on minitartaletti, jossa oli sisuksena kolaa ja päällä suklaaganache. Hyvää!

Huh, uupumushan tässä iskee...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0