Viilennystä

Kahvia on saatava, mutta kuka hullu sitä kolmen kympin helteillä haluaa kuumaa kahvia kitata? Ainoa järkevä ratkaisu on jääkahvi. Ja kaupungin paras jääkahvi syntyy kotona. Gaggian uskollinen, manuaalinen espressokone vain kuumaksi. On muuten paras investointi koskaan. Tosin jos olisin tänä päivänä hankkimassa espressokonetta, saattaisin sortua Nespresso-keittimeen. Helppoa ja hyvää! Luulen kuitenkin, että Gaggian kone tulee kestämään meillä hautaan saakka...

Taloudessamme on seitsemän vuoden kokeilujen jälkeen siirrytty käyttämään pääasiallisesti podeja, niillä lopputulos on tasalaatuisin, tuoreus taattu pitkilläkin käyttöväleillä ja jälkipesutkaan eivät saa epätoivon partaalle. Lavazzan podit ovat suosikkeja, nyt kokeilemme tavallisen punaisen lisäksi mustia 100% Arabicaa olevia podeja. Muutaman kahvin jälkeen olemme kääntymässä punaisten puolelle. Edullisempi hinta, hyvä maku. Ei ehkä yhtä tuhti kuin mustissa, mutta meille oikein sopiva ja riittävä.

No, tuplaespresso valutetaan pikku kuppiin, heitetään jäillä täytettyyn sheikkeriin ja ravistetaan. Kaadetaan pitkään lasiin, joka on täytetty jäillä (paljon) ja laktoosittomalla kevytmaidolla. Sekoitetaan ja lisätään pilli, nautitaan!




Kommentarer
Postat av: carrie

heeeeey! Did you read the article about the search of perfect coffee in VOGUE? I´m a fan of Lavazza too, as for iced coffees-frappe by Gran Delicato on Kalevankatu serves the abolute best, in my opinion.....many kisses to you, btw.looking great in shorts!

2010-07-11 @ 21:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0