Väri: vihreä (oranssi, keltainen)

Nyt kun kevät tekee tuloaan, tuntuu jotenkin helpommalta syödäkin ns. kevyemmin. Salaatti kiinnostaa ihan eri lailla ja peruna, pasta ynnä muut ovat menneen talven lumia (hah-hah). Olen yritellyt ruoanlaittoa sillä tavalla, että proteiini on ollut lämmin ja pohja on taas ollut kylmä. Toisin sanoen vaikkapa vihreä lautaspohja jolle lätkäytetään paistettu kanan- tai kalanpala.

Alla pari mestarinäytettä:

kanaa sinappikastikkeessa ja pinaattia, tomaattiaja avokadoa



uunissa laitettua kalaa ja nopeasti wokattua / soijalla, inkiväärillä ja hunajalla maustettua valkokaalia ja porkkanaa, päällä muutama cashew-pähkinä antamassa rapeutta



Tänään teki mieli tacoja, joten tein terveellisemmän version: lautanen täyteen valkokaalisilppua ja karkeasti raastettua porkkanaa, päälle tacomaustettua jauhelihaa ja maissia. Oli hyvää ja rapeaa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0