Laskiaispulla

Ruotsissa syödään laskiaispullia, semloja, mantelimassalla. Ei koskaan vadelmahillolla. Työtoverini nimittelivät minua perserssiksi kun yritin mutista jotain vadelmahillosta. Mantelimassaan tottuun, kuten kaikkeen muuhunkin, vaikka se ei koskaan vadelmahilloa voitakaan. Tänä vuonna Älvsjö Konditorietin Anders Olsson on satsannut ihanaan mantelimassaan, johon on murusteltu mukaan paahdettuja manteleita makua antamaan. Mums! sanon minä. Tämä traditionaalinen kaloripläjäys sai myös krantulta Semmelmannenilta kauden ensimmäiset femmat.



Kuva lainattu http://alvsjo.com/.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0