Ruoanlaittaja

Kun 15-vuotias pikkuveli on kylässä, pitää orientoitua laittamaan ruokaa. Ei lihapullia ja perunamuussia, vaikka se kuulemma lempiruokaa onkin, nix, ei onnaa, nyt on viikonloppu ja minä en orjaile hellan ääressä, nou nou.

Torstai-illan pitsa luiskahti alas ilman suurempia mutinoita, kun taas perjantai-illan tacot eivät olleet mikään hitti. Eilen piti mennä Palmyraan mutta sohvalaiskuus iski ja teimme hodareita.

Kulinaariset kykyni näytin lähinnä aamiaisen laitossa, perjantaiaamuna veivasimme belgialaisia vohveleita kermavaahdolla, sulatetulla suklaalla ja hillolla. Lauantaina oli vuorossa full English eli munia, pekonia, nakkeja, paistettuja tomaatin puolikkaita, valkoisia papuja tomaattikastikkeessa ja paahtoleipää. Annos oli pienen vuoren kokoinen ja kaikki katosi. Tänä aamuna ahkeroin kasaan amerikkalaisia pannukakkuja, mustikoita, vaahterasiirappia ja (jälleen) pekonia.

Välipalat koostuivat lähinnä sipseistä, namista, limusta ja suklaavanukkaista...

Terveysviikonloppu siis kaiken kaikkiaan. Perunalastuhan on vihannes?!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Peruna on kasvis = sipsit ovat terveellisiä!

2012-01-09 @ 17:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0